This is page:
> Home
  > English

Rhodesian Ridgeback kennel 'Of Nam Ton'

 

Beau Nam Ton v.Azelo

Beau and Jeshima in action.

 

Souy, Jeshima, Chamchela & Beau
Al onze honden

 

Puppies from our first litter.

Foto van puppy's

 

Chamchela & Jeshima 

Tara Jeshima

 

If you want information send an E-mail or try the pupmediation of the
Rhodesian Ridgeback Club Netherlands.

Marjanne v/d Spoel & Frits Troost
Tel: 0031(0) 521343560

 

Rhodesian Ridgeback kennel 'Of Nam Ton' deze site gaat over onze honden, wanneer we een nestje puppy's hebben of wanneer weer willen fokken. Sinds 5 jaar ben ik fokker van deze prachtige honden en we hebben nu 3 maal een nestje puppies gehad met gemiddeld 10 pups per nest. Een pup weegt als hij geboren is meestal tussen de 400 en 500 gram en zal binnen een jaar uitgroeien tot een hond van ongeveer 45 kg. een teef zal iets minder wegen en een reu iets meer.
Wij hebben drie honden nl. de Rhodesian Ridgebacks 'Chamchela' en 'Jeshima Of Nam Ton' Thai Ridgeback genaamd 'Souy of Meechai'.
In de rasstandaard staat uitgebreidt beschreven hoe deze honden er volgens de kynologie dienen uit te zien. Deze standaard is niet door een kinoloog bedacht maar door een groep liefhebbers van de Ridgeback. Deze liefhebbers dragen onze rashond allemaal een warm hart toe en de meeste hebben een eigen hondenkennel. Voor een rasoverzicht kunt u verder zoeken op het net Onze kennel hebben we laten registreren onder de naam 'Of Nam Ton' wat de oorsprong betekent.